Bij de reparatie van een ster of beschadiging van uw autoruit, wordt er eerst gekeken naar de omvang van de schade. In het sterretje niet groter dan een 2 euro muntstuk (35mm), dan kan de beschadiging perfect verholpen worden. Vaak gebeurt dit door middel van een harsinjectie. Deze kunsthars is glashelder en zorgt ervoor dat u de oorspronkelijke sterkte van de ruit weer terug krijgt.

Heeft uw autoruit beschadiging of een ster die groter is dan een 2 euro muntstuk (35mm), dan wordt de autoruit vaak vervangen. Vaak bent u hiervoor verzekerd. Het vervangen van een autoruit kan zowel bij u of bij ons op locatie, in Nijverdal. Het tijdsbestek van een ruit vervangen bedraagt ongeveer 2 uur. Het vervangen van de ruit duurt 1 uur en het laten drogen van de montage, neemt ook 60 minuten in beslag.

AutoGlas Team Twente is een specialist in het plaatsen van zonwerend raamfolie op uw auto. Wij hebben een grootte voorraad aan verschillende folies van hoge kwaliteit. Hoogste lichtdoorlaatbaarheid waardoor u nauwelijks merkt dat er een folie op uw raam zit.

Onze folies vallen allemaal binnen de wettelijke eis van minimaal 55% licht doorlaat. Wij hebben folies in verschillende tinten, vraag naar de mogelijkheden.

Zonnedaken in auto’s zijn zonlicht en frisse lucht binnen te laten komen in uw auto. Als u schade aan uw open dak, schuifdak heeft of een lekkage is dat natuurlijk vervelend. Wij zijn gespecialiseerd is het repareren van open daken en schuifdaken. Ook voor lekkage problemen kunt u bij AutoGlas Team Twente terecht. Reparatie kan bij u of bij ons op locatie. Voor meer informatie, vraag vrijblijvend een offerte aan.  

Tegenwoordig zijn auto’s voorzien van vrijwel alle apparatuur om uw rijcomfort te verbeteren. Om deze hulpmiddelen veilig en stevig te laten monteren in uw auto, kunt u dit het beste aan een specialist uit besteden. Wij bouwen vrijwel alle autoaccessoires vakkundig in uw auto, op een overzichtelijke manier. Hierdoor bent u op de weg van alle gemakken voorzien.